دانلود پروژه و پاورپوینت

دانلود پروژه و پاورپوینت های دانشجویی

دانلود پروژه و پاورپوینت

دانلود پروژه و پاورپوینت های دانشجویی

پاورپوینت زندگی نامه هانس گادامر

پاورپوینت زندگی نامه هانس گادامر

پاورپوینت زندگی نامه هانس گادامردسته: روان شناسی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 573 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 50

پاورپوینت زندگی نامه هانس گادامر شامل 50 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد و برای دانشجویان روانشناسی کاربرد دارد

 

قیمت فایل فقط 9,800 تومان

خرید

 

پاورپوینت زندگی نامه هانس گادامر

پاورپوینت زندگی نامه هانس گادامر شامل 50 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان روانشناسی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

زندگی

هانس گئورگ گادامر فیلسوف آلمانى در 11 فوریه ۱۹۰۰ در ماربورگ زاده و در برسلاو بزرگ شد.

زندگی دانشگاهی او بازتابی از مهمترین جنبش‌های فلسفی آلمان در سده بیستم است. هنگامی که از ۱۹۱۸ تا ۱۹۲۲ در ماربورگ فلسفه می‌خواند، به نوکانتیها برخورد، و رساله دکترایش را زیر نظر نیکولای‌هارتمان و پاول ناتورپ در ۱۹۲۲ به پایان برد. عنوان رساله پایان نامه اش «ذات لذت و دیالوگ در افلاطون» بود.

در ۱۹۲۳ برای اینکه تحت تعلیم ادموند هوسرل و مارتین هایدگر پدیدار شناسی بخواند راهی جزامبورگ شد، و در ۱۹۲۴ به دنبال‌هایدگر به ماربورگ رفت. در ۱۹۲۹ دو سال پس از انتشار آرای هایدگر در زمینه پیددارشناسی وجودی در هستی و زمان، صلاحیت تدریس در دانشگاه پیدا کرد و به پیشنهاد وی استادیار شد.

گادامر یک بار گفته بود که هرچیزى را مدیون هایدگر است که تأثیرى عظیم بر او گذاشت. رهیافت هرمنوتیکى هایدگر و این اندیشه اش که فلسفه از زمینه هاى تاریخى و هنرى جدایى ناپذیر است اساس فلسفه گادامر را تشکیل مى دهد.

هنگامی که در دانشگاه ماربورگ به سر می‌برد، به خواندن فیلولوژی کلاسیک (یونانی و لاتین) پرداخت و در ۱۹۲۷ در امتحانات دولتی در این رشته موفق شد. رساله‌های دکتری و استادیاری او هر دو درباره افلاطون بود. رساله اخیر تحت عنوان اخلاق دیالکتیکی افلاطون در ۱۹۳۱ انتشار یافت.

در ۱۹۳۷ گادامر به عنوان استاد فلسفه در ماربورگ برگزیده شد و در ۱۹۳۹ براى تدریس فلسفه راهى دانشگاه لایپزیگ شد. در ۱۹۴۵ ریاست دانشگاه لایپزیگ را برعهده گرفت. در ۱۹۴۷ نیز تدریس در دانشگاه فرانکفورت را پذیرفت.

بعد همچنین در لایپزیک، فرانکفورت و‌ هایدلبرگ درس داد، و در آنجا در ۱۹۴۹ در مقام استاد کرسی فلسفه جانشین کارل یاسپرس شد. ولی پس از بازنشستگی در ۱۹۶۸ نیز همچنان به تدریس در دانشگاه‌ هایدلبرگ ادامه می‌داد و بخشی از سال را در آمریکا، به ویژه در کالج باستن، درس می‌گفت.

در ۱۹۵۲، گادامر و هلموت کوهن مجله فیلوزومنیشه رونت شاو را بنیاد نهادند که به سرعت یکی از مهمترین نشریات فلسفی آلمان شد. کتابهای حقیقت و روش و هستی و زمان مهمترین آثار در زمینه هرمنوتیک در قرن بیستم شناخته شدند. در دهه ۱۹۶۰، گادامر درگیر مناظره ای پرحرات با یورگن‌هابرماس و مکتب فرانکفورت درباره هرمنوتیک و نظریه نقدی شد. در دهه ۱۹۷۰، در حیطه‌های مرتبط با تدریس در آمریکا که دومین مرحله حرفه معلمی او بود، گادامر توانست سهمی را که در حقیقت و روش در فلسفه عملی به دست آورده بود، بیشتر بسط دهد، و به این مناسبت با آمریکایی‌ها متاثر از پراگماتیسم، مانند ریچارد رورتی، تماس برقرار کرد.

بعدها در دهه ۱۹۸۰، مناظره‌ای را با ژاک دریدا بر سر هرمنوتیک و ساختار‌شکنی آغاز کرد.

"هانس گورگ گادامر" پس از تمام فراز و فرودهای فکری- فلسفی و با پشت سرگذاشتن بیش یک سده، در 14 مارس سال 2002 ، چشم از جهان فرو بست.

و ...

فهرست مطالب

زندگی
اندیشه
هرمنوتیک
فلسفه و تاریخ فلسفه
ادبیات و هنر
فلسفه کار بردى
آثار گادامر
پایان

عنوان : زندگی نامه هانس گادامر

فرمت : پاورپوینت

حجم : 576 کیلوبایت

تعداد صفحات : 50

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

پاورپوینت زندگی نامه هانس گادامر

 

قیمت فایل فقط 9,800 تومان

خرید

برچسب ها : پاورپوینت زندگی نامه هانس گادامر , پاورپوینت زندگی نامه هانس گادامر , دانلود پاورپوینت زندگی نامه هانس گادامر , پاورپوینت زندگینامه هانس گادامر , دانلود پاورپوینت زندگینامه هانس گادامر , پاورپوینت بیوگرافی هانس گادامر , دانلود پاورپوینت بیوگرافی هانس گادامر , دانلود زندگی نامه هانس گادامر , زندگی نامه هانس گادامر , تحقیق زندگی نامه هانس گادامر , دانلود تحقیق زندگی نامه هانس گادامر , پروژه زن

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.