دسته: علوم انسانی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 129 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 34
مبانی نظری سهم بازار، سهم بازار بانک، کیفیت خدمات، مدل های ارزیابی کیفیت خدمات
قیمت فایل فقط 24,000 تومان
مبانی نظری سهم بازار، سهم بازار بانک، کیفیت خدمات، مدل های ارزیابی کیفیت خدما
توضیحات: 34صفحه فارسی (word) با منابع کامل
تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه مقاله انگلیسی و کتاب های داخلی و خارجی مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و پایان نامه
خلاصه ای از کار:
سهم بازار
سهم بازار[1] به معنی قسمتی از کل بازار است که بنگاه های تولیدی یا خدماتی آن را به خود اختصاص می دهند. بعبارت دیگر، نیازهای آن قسمت را تامین می کنند. سهم بازار یکی از ملاک های کمی مقایسه وضعیت یک صنعت با صنعت دیگر یا کل صنایع مشابه است. منظور از صنعت، گروهی از شرکت ها است که کالا یا طبقه ای از کالاها را عرضه می کنند که جانشین نزدیک یکدیگرند (ربیع زاده، 1386: 48).
.......................
- سهم بازار صنعت بانکی
بانک ها نهادهای مالی هستند که دارایی ها را از منابع گوناگون جمع آوری کرده و آنها را در اختیار بخش هایی قرار می دهند که به نقدینگی نیاز دارند. از این رو بانک ها شریان حیاتی هر کشور محسوب می شوند. به موازات ورود بانک های خصوصی به بازارهای مالی، تقاضا برای انواع خدمات بانکی نیز افزایش چشمگیر یافته است. بانک ها برای ربودن گوی سبقت از یکدیگر در جهت افزایش سهم بازار و سودآوری به دنبال استفاده از انواع روش های بهبود عملکرد در جذب مشتریان هستند، در این میان ارزیابی عملکرد بانک ها از اهمیت خاصی برخوردار است و به یکی از مهم ترین فعالیت های مدیران بانک ها تبدیل شده است (مؤتمنی، جوادزاده و تیزفهم، 1389: 142).
...................
- شاخص های سهم بازار
همانطور که گفته شد، بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نقش بسیار مهمی در پیشرفت و توسعه اقتصادی هر کشور ایفا می کنند. در حال حاضر با توجه به تعداد قابل توجه بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در کشور و همچنین با توجه به روند خصوصی سازی بانک ها و افزایش رقابت در حیطه بانکداری، توجه به سهم بازار بانک ها بدلیل رابطه مستقیم آن با سودآوری آنها، از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است؛ زیرا یکی از مهمترین اهداف بانک ها در نظام بانکداری ایران، کسب سهم بازار حداکثری می باشد (رفیعی شمس آبادی و کریمخانی، 1390: 12؛ Mirzaei, Liu and Moore, 2011: 5).
...................
- کیفیت خدمات[2]
امروزه با رشد بازارهای گوناگون مالی، رقابت شدید رقبا و نیاز بیش از پیش مردم به خدمات بانکی منجر به این شده است که بانک ها سعی در مشتری گرایی داشته باشند و از سوی دیگر، تلاش های خود را در جهت تجهیز منابع و هدایت و تخصیص این منابع به طرح های مختلف اقتصادی- اعم ازدولتی و خصوصی- بسیج کنند. بنابراین، بانک ها به منظور حفظ بقا و دستیابی به اهداف خود، به جلب اعتماد و رضایت مشتریان که در نهایت به افزایش میزان تقاضای آنها از خدمات بانکی منجر می شود، نیاز مبرم دارند. لذا این موسسات بایستی به عوامل موثر بر رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی خود توجه کافی مبذول دارند (ونوس و صفاریان، 1383: 26)......
.................
-مدل های ارزیابی کیفیت خدمات
برای ارزیابی کیفیت خدمات، باید ابعاد تعیین کننده آن را شناخت. ابعاد کیفیت خدمات معیارهایی هستند که الزامات و انتظارات مشتریان را در چگونگی ارائه خدمات پوشش می دهند. شناخت دقیق این ابعاد و همچنین شناخت مدل های ارزیابی کیفیت خدمات توانایی سازمان را برای اندازه گیری سطح کیفیت خدمات افزایش می دهند (الوانی و ریاحی، 1382). در ادامه به برخی از این مدل های ارائه شده توسط محققین پرداخته می شود.
....................
- مدل تحلیل شکاف های هفتگانه کیفیت خدمات
شکاف در ارائه خدمات، بحرانی ترین مسئله است؛ زیرا ارزیابی کلی مشتری از آنچه انتظار داشته در مقایسه با آنچه دریافت کرده، می باشد. هدف نهایی در بهبود کیفیت خدمات، کم کردن این شکاف ها تا حد امکان می باشد (ابراهیمی، 1390: 46). بر این اساس لاولاک و رایت از هفت شکاف بالقوه در کیفیت خدمات نام میبرند؛ که عبارتند از:
-مدل گرونروز[3]
.........................
- مدل لهینتون و لهینتون
......................
- مدل جانسون
....................
- مدل تحلیل شکاف های پنجگانه کیفیت (مدل سروکوآل[4])
....................
- مدل تحلیل شکاف های هفتگانه کیفیت خدمات
..............
-مدل بهبود کیفیت خدمات سازمانی
.....................
-مدل طیف مصالحه کیفیت خدمات و موقعیت های پیشنهاد شده
..................
- مدل گذر خدماتی تعدیل شده[5]
............
- مدل رفتاری کیفیت خدمات[6]
.....................
- مدل سلسله مراتب کیفیت خدمات
...................
- مدل کیفیت خدمات بانکی ([7]BSQ)
....................
منابع:
امیدی نژاد، محمد. (1387). گزارش عملکرد نظام بانکی کشور، تهران، نشر موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، چاپ اول.
پورزرندی، محمد ابراهیم و منصوره غلامرضا. (1385). طراحی و تدوین الگوی ارزیابی آثار اعمال مدیریت دارایی و بدهی در بانک ها با استفاده از مدل برنامه ریزی آرمانی، مجله ریاضیات کاربردی واحد لاهیجان، سا سوم، شماره 10، صص 33-50
خداداد کاشی، فرهاد و پری جعفری لیلاب. (1391). بررسی ساختار بازار در صنعت بانکداری ایران (1380-1385)، بررسی های بازرگانی، شماره 52، صص 34-40
[1] Market Share
[2] Service Quality
[3] Gronroos
[4] SERVQUAL
[5] Modified service journey model
[6] Behavioral service quality model
[7] Bank service quality
قیمت فایل فقط 24,000 تومان
برچسب ها : مبانی نظری سهم بازار، سهم بازار بانک، کیفیت خدمات، مدل های ارزیابی کیفیت خدمات , مبانی نظری سهم بازار، سهم بازار بانک، کیفیت خدمات، مدل های ارزیابی کیفیت خدمات , مبانی نظری سهم بازار، سهم بازار بانک , مبانی نظری کیفیت خدمات، مدل های ارزیابی کیفیت خدمات , مبانی نظری مدل های ارزیابی کیفیت خدمات , مبانی نظری , سهم بازار , سهم بازار بانک , کیفیت خدمات , مدل های ارزیابی کیفیت خدمات
دسته: علوم انسانی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 42 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 21
مبانی نظری سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور،
قیمت فایل فقط 19,000 تومان
مبانی نظری سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور
توضیحات: 21صفحه فارسی (word) با منابع کامل
تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه مقاله انگلیسی با ترجمه و کتاب های داخلی و خارجی مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و پایان نامه
خلاصه ای از کار:
مقدمه:
سیر (Allium sativum) (Garlic) دارای یک پیشینه طولانی در استفاده داروئی می باشد که به آن در بیشتر از 2000 سال پیش در نوشتجات طب قدیمی چین اشاره شده است. در چندین قرن پیش مصریها سیر را برای درمان بسیاری از بیماریهای رودهای بکار میبردند. آریستول و هایپورلکات (1915) به قدرت شفادهی سیر اشاره داشتند و پاستور به خواص داروئی و ضد باکتریائی سیر پی برده بود. علاوه بر خواص ضد باکتریائی آن که به خوبی مکتوب شده است ، خواص ضد قارچی، ضد پروتوزوآئی و ضد انگلی آن هم مشخص شده است (4). مطالعات اخیر بسیاری از خواص درمانی و پیشگیری کننده آنرا نشان دادند. در بسیاری از این مطالعات جیرههای با کلسترول بالا و عصارههای غلیظ شده سیر بکار رفته است.
.....................
- پیشینه استفاده از سیر
سیر برای هزاران سال جهت اهداف داروئی، پخت و پز و همچنین اهداف معنوی استفاده شده است. این گیاه در بیشتر مناطق جهان میروید، از آب و هوای مدیترانهای تاسیبری. مصریان قدیم آنرا به صورت شکل رایج آن بکار می بردند. قدرت دارئی و سحرآمیز آن بر روی دیوارههای معابد قدیمی نوشته شده است.
................
- بیوشیمی سیر و اجزای سازنده آن
اجزای شیمیایی بالقوه فعال تشکیل دهنده سیر عبارتند از:
ترکیبات سولفوردار : آلین،[1] آلیسین ،[2] آجون،[3] آلیل پروپیل دی سولفید،[4] دی آلیل تری سولفید،[5] آلیل سیستئین [6] ، وینیل دیتینس [7] و بعضی اجزای دیگر می باشند.
.......................
- خواص سیر و تاثیرات دارویی آن
- سیر و کاهش کلسترول: نتایج بعضی مطالعات حیوانی نشان داده است که سیر باعث کاهش کلسترول می شود (45) . در موشها سیر باعث کاهش معنیدار کلسترول می شودکه ابتداعا از طریق کاهش در ساخت کلسترول کبدی می باشد (49). Horton و همکارانش (1991) اثر سیر خوراکی را به روی تغییرات شیمیائی خون در جوجههای گوشتی موردمطالعه قرار داد و نتیجه گرفت که کلسترول پلاسما و غلظت HDL پلاسما حدود 10 درصد با سطوح بالای سیر خوراکی کاهش مییابد.
..................
- سیر و کاهش فشار خون
تحقیقات نشان داده است که عصارههای سیر فشار خون را در موشها و سگها کاهش می دهد (39،50،51) در خرگوشها تزریق درون سیاهرگی عصارههای سیر باعث کاهش تدریجی در ضربان قلب می شود، اما در فشار خون سرخرگی تغییری ایجاد نمی کند (58). همچنین در مطالعهای انسانی با 20 انسان بالغ نرمال، مکملهای پودر سیر به طور معنیدار قطر سیاهرگها و سرخرگها را افزایش داده است (73).
..................
- نقش سیر در کاهش تصلب شیرایین
در خرگوشهای با کلسترول بالا ، مکملهای سیر به طور معنیداری جراحتهای ائورت و محتوای لیپید پلاکتهای چربی موجود در کاهش دادند (15)................
...............
- نقش سیر در عملکرد سیستم ایمنی
آلیسین دارای اثرات ضد میکروبی بر علیه بسیاری از ویروسها، قارچها، باکتریها و انگلها می باشد، اما فراوردههای خشک شده پودری و روغن های سیر دارای فعالیت ضد میکروبی زیادی نمی باشند (22).
....................
- فعالیت آنتی اکسیدانی سیر
سیر کامل و عصاره سیر اثرات آنتی اکسیدانی را نشان می دهند که به نظر می رسد که عنصر سلنیوم موجود در آن تا اندازهای مسئول این فعالیت سیر می باشد. مکملهای سیر سطوح سرمی 2 آنزیم آنتی اکسیدان کاتیلاز[8] و گلوتاتیون...............
..................
- آلیسین و خواص آن
آلیسین در سال 1944 بوسیله cavallito و همکارانش کشف شد که آنها ابتداعا به فعالیت ضدمیکروبی قوی آن...................
- انواع شکلهای سیر موجود در بازار و خواص آنها
فراوردههای حاصل از سیر به صورت سیر کامل تازه یا خشک شده و یا به صورت روغن سیر تهیه می شود، اما میزان آلیسین موجود در فراوردههای تجاری با توجه به نحوه تهیه آن یا درصد عناصر موجود فعال در هسته های.........
.............
- مطالعات اثرات سیر در طیور
Horton و همکارانش (1991) اثر سیر خوراکی را بر روی عملکرد، ترکیبات لاشه و تغییرات شیمیائی خون در جوجههای گوشتی مورد مطالعه قرار داد. جوجههای گوشتی از روز هفتم با سطوح 0 ، 100، 1000و10000 میلی
...................
منابع:
1- Adetumbi MA, Lau BH. 1983. Allium sativum (garlic)--a natural antibiotic. Med Hypotheses;12:227-37.
2- Agarwal KC. 1996. Therapeutic actions of garlic constituents. Med Res Rev;16:111-24.
3- Allicin.the Merck index .1989 , 11 thed.p.224.Merck and Co..
............
[1] alliin
[2] allicin
[3] ajoene
[4] allylpropyl disulfide
[5] diallyl trisulfide
[6] allylcysteine
[7] vinyldithiines
[8] catylase
قیمت فایل فقط 19,000 تومان
برچسب ها : مبانی نظری سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور، , مبانی نظری سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور، , مبانی نظری سیر، پودر سیر , مبانی نظری اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور , مبانی نظری , سیر , پودر سیر , اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور
دسته: کشاورزی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 52 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 38
مبانی نظری بهره وری، بهره وری واحدهای دام و طیور
قیمت فایل فقط 27,000 تومان
مبانی نظری بهره وری، بهره وری واحدهای دام و طیور
توضیحات: 38صفحه فارسی (word) با منابع کامل
تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه مقاله انگلیسی و کتاب های داخلی و خارجی مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و پایان نامه
خلاصه ای از کار:
- اهمیت بخش کشاورزی و دام و طیور
بخش کشاورزی در ایران جایگاه مهمی در اقتصاد کشور دارد. حدود 15 درصد تولید ناخالص داخلی کشور در این بخش کشاورزی تولید میشود و حدود 25 درصد اشتغال، 99 درصد نیاز غذایی، حدود 20 درصد صادرات غیر نفتی و حدود 90 درصد مواد خام مورد نیاز صنایع تبدیلی کشور نیز از طریق این بخش تأمین میشود. (امیر تیموری و خلیلیان، 1386)
.....................
- بهره وری
در تعریف مرکز بهرهوری ژاپن[1]، بهرهوری عبارت است از به حداکثر رساندن استفاده از منابع، نیروی انسانی، تسهیلات و غیره به طریقه علمی و کاهش هزینه های تولید، گسترش بازارها، افزایش اشتغال، کوشش برای افزایش دستمزدهای واقعی و بهبود معیارهای زندگی آنگونه که به سود کارکنان، مدیریت و عموم مصرف کنندگان باشد.
...........................
- مفهوم بهره وری
در ادبیات اقتصادی برای بهرهوری مفاهیم متعددی توسط اقتصاددانان، مؤسسات و سازمانهای بینالمللی ارائه شده است. واژهی بهرهوری برای اولین بار در سال 1766 توسط کنه به کار رفت. بک قرن بعد از ایشان لیتر در سال 1833 بهرهوری را به مفهوم «استعداد تولید کردن» تعریف کرد. در اوایل دههی 1900 بهرهوری را «رابطه بین ستانده و عوامل به کار گرفته شده در تولید» تعریف کردند. در سال 1950 سازمان همکاری اقتصادی اروپا تعریف دقیقتری از بهرهوری ارائه نمود و آن را «نسبت ستانده به یکی از عوامل تولید» معرفی کرد.دفتر بینالمللی کار بهرهوری را «رابطهی بازده تولید با یکی از عوامل مشخص کننده تولید، زمین، سرمایه، کار و مدیریت» میداند و سازمان بهرهوری اروپا آن را «درجهی استفادهی مؤثر از هر یک از عوامل تولید» معرفی میکند و معتقد است که بهرهوری قبل از هر چیز یک دیدگاه فکری است. هدف بهرهوری این است که به طور مستمر سعی در بهبود وضع موجود مینماید. مبنای این هدف بر این عقیده استوار است که امروز بهتر از دیروز و فردا بهتر از امروز کار کنیم (عسگری و همکاران، 1383).
.....................
- مدیریت بهره وری
منظور از مدیریت بهرهوری اداره کردن مجموعه فعالیتهایی است که به منظور ارتقاء بهرهوری صورت میپذیرد. مدیریت مؤثر بهرهوری مستلزم لحاظ داشتن دو معیار عملکردی اثربخشی و کارایی به طور همزمان میباشد. چرا که تنها هنگامی میتوان سیستمی را بهرهور دانست که در آن سیستم فعالیتهای با ارزش افزوده به صورت درست انجام شوند. از این رو است که موفقیت مدیریت بهرهوری مستلزم توجه کافی به هر دو جنبه مدیریت، یعنی مدیریت عملیاتی و استراتژیک است، چرا که محور مدیریت عملیاتی بهبود کارایی فعالیتها و محور اساسی مدیریت استراتژیک بهبود اثربخشی است (اکبری و رنجکش، 1382).
...................
- عوامل موثر بر بهره وری
در طول دو دهه اخیر، مدیران شاهد یک دوره تغییرات شگرف جهانی به واسطه پیشرفت در تکنولوژی، جهانی شدن بازارها و شرایط جدید اقتصاد سیاسی بودهاند. با افزایش تعداد رقبا، سازمانها مجبور شدهاند که سریعا فرآیندهای درون سازمانی را برای ابقا در صحنه رقابت بهبود بخشند. در دهههای 60-70 سازمانها به توسعه جزئیات استراتژیهای بازار همت گماردند که بر روی برآورده سازی (رضایت) مشتریان متمرکز بود. آنها بدین درک نائل آمدند که مهندسی و طراحی قوی و عملیات تولید منسجم و هماهنگ، پیش نیاز دستیابی به نیازمندیهای بازار و در نتیجه سهم بازار بیشتر است. بنابراین طراحان مجبور شدند که ایده آل ها و نیازمندیهای مورد نظر مشتریان را در طراحی محصولات خود بگنجانند و در حقیقت محصولی را با حداکثر سطح کیفیت ممکن، در حداقل هزینه، توام با ایده آلهای مورد نظر مشتری روانه بازار سازند (حسینی، 1385).
..........................
- عوامل موثر بر وضعیت بهر وری در ایران
الف – عوامل کلان
1- محیط اقتصادی
همزمان با رشد و توسعه اقتصادی کشور ، متغیرهای اقتصادی چون تولید، درآمد سرمایه گذاری و اشتغال به صورت..................
.................
- عوامل موثر بر بهره وری نیروی انسانی
سازمان بین المللی کار عوامل موثر بر بهره وی نیروی انسانی را شامل روابط مدیریت و کارکنان ، شرایط اجتماعی و روانی کار و فعالیت اتحادیه های کارگری .... می داند.
سومانث از عوامل موثر بر بهره وری کل به اخلاق کاری ،مدیریت، تاثیر اتحادیه های کارگری، قوانین دولت و امنیت شغلی اشاره می کند که از عوامل موثر بر بهره وری نیروی انسانی اند.
..............
- بهبود مصرف انرژی و بهره وری
بسیاری از کشورها توانستهاند بخشی از رشد اقتصادی خود را به جای افزایش در مصرف نهادهها و سرمایه گذاریهای جدید از طریق ارتقای بهرهوری و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود تأمین کنند. امروزه کشورها برای رشد و توسعه از رویکردی ترکیبی سود میبرند. بدین معنی که ضمن ایجاد ظرفیت ها از ظرفیتهای موجود نیز به طور بهینه استفاده...............
.....................
- کارکنان و بهره وری
در مدل کانن، عوامل مؤثر بر بهبود بهرهوری نیروی کار عبارتند از نظام شایسته سالاری، نظام پاداش و خدمت، حقوق ماهانه مکفی، فوقالعادههای شغلی و مزایای بازنشستگی، آموزش و بالنده کردن نیروی کار، بهبود اوضاع کاری و رفاه کارکنان کارگروهی، نظام پیشنهادات، مشارکت و گردش شغلی کارکنان.(طوسی، 1372).
..................
- به روز بودن و بهره وری
شناخت عواملی را که باعث دستیابی به بهره وری است باید مورد توجه جدی قرار داد. یکی از آن عوامل مبارزه با نابهنگامی یا کهنگی است. بهبود بهره وری با کارکردن، دانش و آگاهی بیشتر و نو (بهنگام) حاصل می گردد تا با سخت کار کردن، زیرا شدت بخشیدن به کار به علت محدودیت انسان از نظر قدرت جسمانی نتایج محدود خواهد داشت.
...............
- نقش تأمین کنندگان در بهره وری واحدها
روابط بین صاحبان کسب و کار و تأمین کنندگان آن، برای هر سازمانی حیاتی است. تأمین کنندگان می توانند به طور مستقیم بر عملکرد مالی و سودآوری کسب و کار از طریق فعالیت خرید تاثیر بگذارند و تاثیرات نفوذ آنها در هزینه های توسعه محصول، سطح موجودی ها، برنامه ریزی تولید، میزان تولید، تحویل بهنگام محصول و خدمات خواهد بود..............
...............
-دولت و بهبود بهره وری واحدهای تولیدی
اکنون که برنامه پنجم توسعه به قانون و نقشه راه پنج ساله توسعه کشور تبدیل شدهاست، ضرورت دارد تا به این پرسش، جدی تر اندیشیده شود که تأثیر سیاستهای کلاناقتصادی بر فضای کسب و کار چیست و چگونه می توان با شفاف سازی و ثبات سیاستهایاقتصادی راه را برای نقش آفرینی کارآفرینان هموارتر و بستر کسب و کار را برایفعالان اقتصادی مهیا تر ساخت؟
.................
- بهره وری در واحدهای مرغ گوشتی
صنایع روستایی از یک سو به واسطهی نقش و جایگاه انکارناپذیرشان در ایجاد اشتغال مفید و مؤثر در نواحی روستایی و از سوی دیگر به دلیل پیوند تنگاتنگ با بخش کشاورزی و خدمات نه تنها نقش بسزایی در توسعهی روستایی در مقیاس محلی دارند، بلکه در مقیاس کلان و از تولید ملی نیز میتواند سهم قابل قبولی را نصیب نواحی روستایی ساخته و بدین ترتیب در ایفای نقش مؤثر روستا در فرآیند توسعهی ملی نیز مؤثر و سودمند باشند. از این رو نظریهپردازان
....................
منابع
اسلامی، ح. 1376. مفاهیم و اندازه گیری بهره وری در کشاورزی، فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، شماره 18، صص 34-41.
اکبری، ن و رنجکش، م. 1382. بررسی رشد بهره وری کل عوامل تولید در بخش کشاورزی ایران طی دوره 1345-75. اقتصاد کشاورزی و توسعه، سال یازدهم، شماره 43 و 44، صص 117-142.
.................
.................
[1]- JPC
قیمت فایل فقط 27,000 تومان
برچسب ها : مبانی نظری بهره وری، بهره وری واحدهای دام و طیور , مبانی نظری بهره وری، بهره وری واحدهای دام و طیور , مبانی نظری بهره وری , مبانی نظری بهره وری واحدهای دام و طیور , مبانی نظری طیور , مبانی نظری , بهره وری , بهره وری واحدهای دام , طیور
دسته: علوم انسانی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 62 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 47
مبانی نظری اهمیت ریسک در کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی
قیمت فایل فقط 27,000 تومان
مبانی نظری اهمیت ریسک در کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی
توضیحات: 47صفحه فارسی (word) با منابع کامل
تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه مقاله انگلیسی و کتاب های داخلی و خارجی مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و پایان نامه
خلاصه ای از کار:
ویژگیهای کشاورزی ایران
نام ایران به عنوان کشور چهار فصل وجود اقلیم های مختلف با شرایط مختلف را در ذهن تداعی می سازد. برخورداری از 29 میلیون هکتار اراضی مزروعی ،12 میلیون هکتار جنگل، قریب به95 میلیون هکتار مرتع،دسترسی به منابع آبی به میزان 120 میلیارد مترمکعب از پتانسیل های این بخش است،امادر مقابل ثلث میانگین بارندگی جهانی در برابر 3 برابر تبخیر و تعرق استاندارد به دلیل قرار گرفتن بر روی کمربند خشکی و خشکسالی شرایط سرمایه گذاری در این بخش را خاص می کند. بنا به گزارش مرکز پژوهش های مجلس بیش از 90 درصد آب کشوردر بخش کشاورزی مورد استفاده قرار میگیردکه اگر تنها راندمان کاربردی آب در این بخش به میزان 5 درصد افزایش یابد، مقدار آب صرفهجویی شده معادل با کل نیاز بخشهای دیگر خواهد بود.
.............
تحلیل تطبیقی اقتصاد کشاورزی ایران و جهان
از میان سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی، سرمایه گذاری در بخش کشاورزی اهمیت و جایگاه خاصی دارد. سرمایه گذاری در بخش کشاورزی علاوه بر این که موجب رشد تولید و اشتغال در این بخش می شود، با توجه به ارتباطات با سایر فعالیت های اقتصادی، به رشد تولید و اشتغال در سایر بخشها نیز کمک می کند.
..................
تأمین امنیت؛ ضرورتی برای سرمایه گذاری
در راستای اهداف توسعه هزاره (از اسناد مورد توافق در سازمان ملل) مبنی بر نصف شدن میزان گرسنگان جهان تا سال 2015، سازمان خواروبار جهانی نشان داده است که سالانه حداقل 30میلیارد دلار وجوه اضافی مورد نیاز است. همچنین ریشه کنی کامل گرسنگی تا سال 2050 سالانه چیزی در حدود 90 تا100میلیارد دلار هزینه اضافی در برخواهد داشت.ظرفیت کشورهای در حال توسعه برای پر کردن این شکافها محدود بوده و کمکهای مالی دیگر کشورها نیز گزینه چندان کارگشایی نیستند .
.............
راهکارهای حفظ و افزایش سرمایه گذاری داخلی و خارجی
یکی از مشخصه های بارز بخش کشاورزی ایران درصد بالای سهم بخش خصوصی در حدود 95% است .هرچند سهم بالای بخش خصوصی موجب شده است در مواردی که نرخ بازگشت سرمایه پائین بوده است ؛ بنگاه تعطیل و سرمایه آن ها به سمت بخش های خدمات رفته وموجب افزایش نرخ بیکاری ، مهاجرت به شهرها و دست آخر کاهش تولید در این بخش می شود ، بنابراین باید از حالت فعالیتهایی که به صورت اقتصاد معیشتی است به سمت فعالیتهای سودآوری برود (قاسمی، 1387).
...............
مفهوم ریسک
گمان می رود بیمه دانان جهان براین مفهوم اتفاق نظر داشته باشند که اساس بیمه ریسک است، اما تعاریف متعددی برای ریسک در فرهنگ ها و کتاب ها آمده است که از آن جمله می توان به تعریف ویلیامز(2000)
اشاره کرد که بیان می کند؛ ریسک به عنوان تفاوت در نتایجی ست که در یک دوره معین می توانست رخ دهد (رستمی و همکاران، 1385).
...............
مدیریت ریسک
اولین مفهوم کلیدی مدیریت ریسک در کشاورزی می تواند با این گفته قدیمی تفهیم شود که بدون هیچگونه خطری، هیچ چیزی بدست نمی آید مدیریت ریسک در کشاورزی دربرگیرنده این سؤال است که آیا ریسکی که متحمل می شویم متناسب با نتایجی که حاصل می شود می باشد؟ آیا مخاطره کشاورزان برای بدست آوردن محصول خیلی کم، خیلی زیاد نیست ؟ بعبارت دیگر آیا کشاورز سود کافی کسب می کند تا بطور منطقی خطر را توجیه کنداگر فرصتها به وسیله یک فرایند مدیریت ریسک که از قبل وجود دارد ،..........
.................
انواع ریسک ها
- ریسکهای خاص: متضمن خسارتهایی است که از وقایع انفرادی بوجود می آیند و بیشتر، افراد را تحت تاثیر قرار می دهند (فرهنگ نامه بیمه ).
- ریسک های خاص، ریسک هایی هستند که اثر نامطلوب بر گروه کوچکی از افراد تحمیل می شود مثل آتش سوزی در یک یا چند مزرعه.
................
طبقه بندی منابع ریسک
در یک واحد تولیدی یا بهره برداری از زمانی که تصمیم به تولید گرفته می شود تا زمان مشخص شدن نتایج یا برداشت محصول، چندین ماه و در بعضی موارد چندین سال به طول می انجامد. وقایعی که در این فاصله یعنی از زمان تصمیم گیری برای تولید تا زمان مشخص شدن نتایج اتفاق می افتد، سبب میشود تا انجام
................
رفتار افراد در برابر ریسک
به طور کلی افراد بر حسب رفتارشان نسبت به ریسک به سه دسته تقسیم می شوند :
الف) افراد ریسک گریز
نظر به باطن افراد، و مشاهده رفتار آن نشان می دهد که اکثر افراد در فعالیتهای خود از ریسک دوری می کنند و ریسک گزیری یک روش رفتاری عمومی است .
..............
عوامل موثر در ریسک پذیری
از عوامل موثر در ریسک پذیری می توان درآمد کشاورز، اندازه مزرعه، ثروت و دارایی، تعداد اعضاء خانواده، میزان تحصیلات و سن را نام برد . هر چه درآمد ، ثروت و دارایی و اندازه مزرعه کشاورز بیشتر باشد انتظار می رود که قدرت ریسک پذیری کشاورز افزایش یابد . افزایش میزان تحصیلات نیز می......
............
چگونگی تصمیم کشاورزان در شرایط ادراک ریسک
محققان ادراک را شامل؛ فرایند درک کردن، مشاهده کردن، تمیز دادن و فهمیدن معنی اشیاء و امور می دانند. از نظر علمی آن را شامل؛ طبقه بندی، استنباط، تجزیه و تحلیل و تکمیل محرکهایی که به وسیله اعضاء حسی دریافت می گردد، بیان کرده اند. اهمیت بحث ادراک از این لحاظ است که بسیاری از رفتارهایی که از ما به عنوان عکس العمل بروز می کند، به علت احساس و ادراک ما از محرکها است.( چیذری،1385).
......................
راههای به حداقل رساندن ریسکها
بیگمان، هیچ چیزی به اندازه داشتن احساس امنیت برای انسان اهمیت ندارد. به دیگر سخن، نیاز به امنیت یکی از نیازهای مهم جامعه بشری است. علل و عوامل زیادی در ایجاد امنیت افراد تأثیر دارد. یکی از این عوامل، برخورد افراد از حداقل امکانات زندگی است که میتواند در شرایط رویاروئی با ریسک به وی کمک کند.
.............
اهمیت بیمه محصولات کشاورزی دراقتصاد کشاورزی و اقتصاد ملی
جایگاه بیمه محصولات کشاورزی و دامی به عنوان یکی از تکنیک های مدیریت ریسک دراقتصاد کشاورزی و اقتصاد ملی از جهات زیر دارای اهمیت است:
- ایجاد امنیت تولید و سرمایه گذاری در بخش کشاورزی.
- بالا بردن توان محاسباتی و برنامه ریزی برای کشاورزان در جهت..
.................
موانع و مشکلات ناشی از ماهیت ریسکها دربخش کشاورزی
موانع و مشکلات بیمهی محصولات کشاورزی، ناشی ازماهیت ریسکها دربخش کشاورزی است، دراصل مهمترین ماموریت بیمه، انتقال ریسک از خریدار به خودش است. اما ریسکها برای بیمهپذیری باید
.................
مدیریت ریسک وام در بخش کشاورزی
کشاورزی ذاتاً یک فعالیت اقتصادی ریسک دار است. مجموعه ای از عوامل غیرقابل کنترل می تواند بر خروجی محصول و قیمت محصولات تأثیرگذار باشد که نتیجة آن عایدی های اقتصادی متفاوت برای خانوار است. همچنین، کشاورزان در کشورهای درحال توسعه، هم به ابزار نوین مدیریت ریسک مانند:
...............
منابع
1- احمدی، م. 1378 . بررسی عوامل مؤثر بر عضویت کشاورزی در تعاونیهای تولید روستایی در قالب الگوی انتشار نوآوریها. پایان نامه کارشناسی ارشد، تهران، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
2- افشین، ف. 1383 . راهکارهای رویارویی با خطرات تهدیدکننده واحدهای تولیدی کشاورزی از دیدگاه مدیریت ریسک. فصلنامه پژوهشی صندوق بیمه محصولات کشاورزی. شماره 2.
قیمت فایل فقط 27,000 تومان
برچسب ها : مبانی نظری اهمیت ریسک در کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی , مبانی نظری اهمیت ریسک در کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی , مبانی نظری اهمیت ریسک در کشاورزی , مبانی نظری بیمه محصولات کشاورزی , مبانی نظری , اهمیت ریسک در کشاورزی , بیمه محصولات کشاورزی
دسته: علوم انسانی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 52 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 25
مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور
قیمت فایل فقط 19,000 تومان
مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور
توضیحات: 25صفحه فارسی (word) با منابع کامل
تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه مقاله انگلیسی و کتاب های داخلی و خارجی مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و پایان نامه
خلاصه ای از کار:
مقدمه
در صنعت طیور، به دلیل قیمتهای در حال افزایش مواد غذایی غنی از انرژی، تلاش قابل ملاحظهای برای جستجوی جایگزینهای انرژی و استفاده از این جایگزینها به ویژه محصولات فرعی یا پسماندهای فرآوری صنعتی محصولات کشاورزی انجام شده است (سوشی و همکاران، 2011)[1]. در حال حاضر مطالعات استفاده کننده از منابع تجدید شدنی انرژی به شدت مورد توجه بوده و از بین آنها بیودیزل توجه خاصی را به خود جلب کرده است. بیودیزل جایگزینی برای سوختهای نفتی است و میتواند از چربیهای حیوانی یا روغنهای گیاهی تولید شود؛ که بیشتر این منابع بر پایهی روغن سویا یا پیه گاوی است. گلیسیرین مهمترین محصول تولید بیودیزل است (فریتاس و همکاران، 2012)[2].
.....................
- اهمیت استفاده از مواد جایگزین در تغذیه طیور
گوشت مرغ در سالهای اخیر به طور وسیعی جهت تغذیه انسان و تأمین پروتئین مورد نیاز به کار رفته است. پرورش مرغ گوشتی به دلیل رشد سریع، سهولت تغذیه، استفاده از فضای بسته، تراکم و ضریب تبدیل پایین نسبت به سایر محصولات پروتئینی و همچنین دارا بودن مواد مورد نیاز بدن انسان از مزایای خاصی برخوردار است؛ ولی به دلیل رعایت نشدن اصول صحیح تغذیه ای و استاندارهای فنی آن در تولید و پرورش مرغ، خسارات قابل توجهی در وهله اول به تولیدکنندگان و سپس به جامعه و اقتصاد ملی وارد شده است (دشتی و یزدانی، 1375).
................
- بیودیزل و محصولات فرعی آن
بیودیزل به سوختهایی اطلاق می شود که منشاء بیولوژیکی دارند و یک عنوان کلی است که به گستره ای از سوختهای اکسیژن دهی شده با پایه استری(که از منابع بیولوژیکی تجدیدپذیر نشات می گیرد) نسبت داده می شود. بیودیزل ممکن است از روغن های آلی و چربیها تولید شود. از دیدگاه علم شیمی، بیودیزل به استرهای منوالکیل با زنجیرهای بلند اسید چرب که از بیولیپیدهای تجدید پذیر مشتق می شوند منسوب می شود. بیودیزل بطور نمونه از طریق واکنش روغن نباتی یا چربی حیوانی با متانول یا اتانول در حضور کاتالیزور برای حصول متیل یا اتیل استر (بیودیزل) و گلیسیرین
......................
- گلیسرین و اهمیت آن
گلیسرین یکی از محصولات فرعی تولید بیودیزل می باشد. گلیسرول یا گلیسیرین (به انگلیسی: Glycerin) الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل میشود؛ ولی در اتانول و دیگر حلالهای آلی بسیار کم محلول است. گلیسرول شیرین، شفاف، بیرنگ، بیبو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آبگیر (مانند HSO4K)، آب از دست داده به آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار میدهد تبدیل میشود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب میباشد.
................
- کاربردهای گلیسیرین
صنعت غذا (صنایع غذایی): در غذا و آشامیدنیها گلیسرول به عنوان یک مادهای که رطوبت را به خود جذب میکند حلال و شیرین کننده خدمات میدهد و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پر کننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شدهاند استفاده میشود (مثل کلوچهها) و به عنوان یک عامل ضخیم کننده..................
....................
-سطوح بهینه مصرف گلیسرول در مرغ های گوشتی
بر اساس گزارش بیشتر محققان، سطوح بهینه گلیسرول در جیره طیور گوشتی در محدوده 5 تا 10 درصد قرار دارد (سیمون و همکاران، 1996؛ بارتزکو و کامینسکی، 1999؛ سراته و همکاران، 2006). هنگامیکه در این سطوح به جیره اضافه می شوند، گلیسرول خام اثر مثبت روی خصوصیات عملکردی جوجه های گوشتی نشان داده است و اثر منفی بر روی ضریب تبدیل غذایی دیده نشده است. مقدار 25% گلیسرول در جیره با تغییرات پاتولوژیکی در اندام ها همراه بوده است و اثر منفی بر خصوصیات عملکرد در جوجه های گوشتی داشته است (سیمون و همکاران، 1997).
.................
-مزیت استفاده از منابع روغن در تغذیه طیور
چربیها و روغنها از دیر باز بعنوان یک ماده غذایی ارزشمند در تغذیه انسان ایفای نقش نمودهاند ، چربی یک منبع مهم تامین انرژی در بدن انسان است و در سلامت و بقای حیات نقش اساسی دارد. چربیها بعنوان یک ماده اصلی در غشای سلولی حضور دارند و ورود و خروج مواد به سلول را تنظیم می کنند ، از آنجایی که بدن انسان از ساخت برخی اسیدهای چرب ضروری ناتوان است چربیها تامین آنها را به عهده دارند. در اواخر دهه ۱۹۴۰ میلادی، چربیها به.................
..................
منابع
Abd-Elsamee, M.O., Abdo, Z.M.A., El-Manylawi, M.A.F., Salim, I.H. (2010).Use of crude glycerin in broiler diets. Egypt Poult Sci, 30 (1): 281-295.
Acikgöz Z., Ayhan V., Özkan K., Özge A., Altan A., Özkan S., Abkas Y. 2003: The effects of dietary oil and methionine on performance and egg quality of commercial laying hens during summer season. Arch. Geflűgelkunde, 67, 5: 204-207 .
[1] Suchy et al.(2011)
[2] Freitas et al.(2012)
قیمت فایل فقط 19,000 تومان
برچسب ها : مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور , مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور , مبانی نظری بیودیزل , مبانی نظری گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور , مبانی نظری , بیودیزل , گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور